tiistai 25. elokuuta 2009

SM-viesti ja muuta

Hieman kesti kisaraportin laadinta. On ollut niin hektistä töissä ja reenirintamalla. Tämänkertainen reportointi on grafiikka-painotteinen. Olenhan tutkitusti visuaalinen luonteenlaatu.

SM-keskimatka päättyi ketjujen soiroon runttaamiseen. Ois ollu hyvä fiilis ajaa kisa loppuun asti, vaikka maasto oli mitä oli.

SM-viesti meni hyvin. Osasin odottaa, että SP suoriutuu hyvin, mutta silti ainainen ylisuorittaja hoiteli homman 10+ arvoisesti kotiin. Tuloksena hopea. Ja uskomattomimpana nyanssina Canyoni kesti lauantaista huolimatta kahden jantterin osuudet. Vaihtopuomilla vain joutui välillä kommentoimaan: "Jos sie viittisit vähä väistää, ku meil on vaa toi yks pyörä ja pitäis saada nostettuu se tost puomin yli."
Kisailuiden jälkeen alkaa tiukka ylimenokausi. Töitä on ohjelmassa vielä tän viikon loppuun asti. Sitte kouluhommia ja syyskeleistä nautiskelua
Eilen ja tänään oli töitten jälkeen sen verran hyvä keli, että oli pakko lähtee nautiskelemaan maantielle. Ja molemmille lenkeille kampesi letkoihin myös rankapotilas. Eilen rauhallisesti Sotkuman lenkki 2:05-58,2km ja tänään Roukalahti-Liperi-akselistmo 2:06-60,2km. Col de Noljaccaan lyötiin kaikki peliin ja mäen jälkeen koneesta pöllähti sakeat korpisavut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti