keskiviikko 12. elokuuta 2009

Rest day

Hola

Aloitetaan tärkeimmillä uutisilla:
Paljon onnea tuoreille vanhemmille Pasille ja Hannalle!

Sitten sivuseikkoihin:

Tänään jätettiin auringonotto vähemmälle ja keskityttiin lepäämään aamupäivä ja iltapäivällä käytiin pitkän modelissa bussiretkellä. Maasto oli vähintään mielenkiintoinen ja hyvä homma että tuli käytyä tarkastamassa. Ajoa/taluttamista tuli reilu tunti. Lauantain kisassa on ohjelmassa isoja kiertoja käyrää pitkin ja pienten urien välttelyä viimeiseen asti. Huomioitavaa on myös 10m käyräväli.

Huomenna ajetaan, kisojen ovelasti laaditun ohjelman mukaan, viesti keskimatkan maastossa. Ryntään matkaan ensimmäiselle osuudelle 16:00. Tavoitteena on välttää silmitöntä takapyörässä roikkumista tai etupeesausta ja pitää suunnistus etupuolella.

Tässä illalla valittiin myös lähtöryhmät sprinttiin ja tein radikaalin ratkaisun ja otin ensimmäisen ryhmän. Toivon mukaan aikaisemmin on hieman vähemmän kuumaa ja metsässä saa paremmin keskittyä omaan suoritukseen. Näissä maastoissa urista tai jäljistä ei olisi kuitenkaan suurta etua. Oikominenkin kun on sprintissä sallittu vain pyörää kantaen.

Tässä vielä innokkaille karttaniiloille tuijoteltavaa. Ensimmäinen modeli. Muita karttoja laitan, jos saa kelvollisen kuvan kameralla tai sitten myöhemmin skannattuna.

1 kommentti: