lauantai 8. elokuuta 2009

Kuuminta hottia

Hei kaikille.

Suoraan kärkeen kuva joukkueen ylimystöstä.
Eilen aamulla iltapäivällä päästiin perille pyhälle maalle. Heti lentoaseman ovista astuttaessa ilmasto tuli selväksi. Näissä olosuhteissa voi helposti haastaa perspiroinnin hallitsevan mestarin SOY-Nurmosen. Majotus on kohtalaisen karun ulkomuodon omaavissa mökeissä, mutta vaikka Eurosportti ei näy(ei telkkua ollenkaan), niin kultaa kalliimpi ilmastointilaite löytyy.
Tänään lounaan jälkeen viriteltiin pyörät iskuun ja suunnattiin modeliin. Elohopea oli kivunnut noin 35 asteeseen ja pohjoisen poika on sellaisissa olosuhteissa aika kaukana comfort zonelta. Ahistavasta kelistä huolimatta suoritettiin tieteellisen tarkkaa reitinvalintojen vertailua ja renkaiden piikkienkestokykyä. Lyhyesti kuvattuna maasto on pelkkää kivikkoa ja piikkipuskaa. Ensimmäinen flätti osui urhean joukkueenjohtajamme kohdalle. Mies oli kohtaloa uhmaten lähtenyt liikkeelle tavallisilla sisärenkaallisilla renkailla..Iso virhe. Jokainen poimi nimittäin renkaista reenin jälkeen 10-20 piikkiä, joista muutama oli yleensä mennyt läpi asti. Piikkien pienet reijät paikkautuu litkuilla onneks kuin leikkiä vain.
Huomenna ohjelmassa lisää modelointia ja toivottavasti ensimmäinen kauppakäynti. Alkoi olla välillä vesivarastot aika vähissä, mutta joukkueenjohtaja Skytto hoiti hommat kotiin. Nyt lämpötila on ulkona laskenut pimeyden myötä jo siedettäviin hellelukemiin. Lisää uutisia ja kuvia huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti