sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Mallorca osa 7.


2. ja 3. 4.

Taas tulee ihan nopee päivitys. Tääl aulassa on ihan liian kuuma pidempään oleiluun. Yritän kaivella illemmasta kuvia vaikka jonku muunki kamerasta kun omastani.

Eilen oli peruspäivä:

Aamulenkki: J15min

Lenkki: 4:58/141,6km/Avg114 Täälläpäin tasamaan lenkillekkin mahtuu nousua toista tonnia. Kolmen ja neljän tunnin välillä koneesta tuli savut, kun letka laitto vauhtia. Kroppa ehtii toimia pitkällä lenkillä monella eri tavalla. Alussa sykkeet tosi alhaalla ja jaloissa hirvee hapotuksen
tunne. Välillä taas sykkeet herkässä ja ajo hyvän tuntusta. Lopulta sykkeet korvissa ja jalat ihan tyhjät. Onneks tuli eroski-tauko ja siitä colat, marssit ja urkkajuomat naamariin ja uus mies tauolta liikkeelle.

Iltareeni: Korttelisuunnistusta 3,9km/22min Olis ollu vielä yks perhonen jäljellä, mutta olin budjetoinu jalkoihin just ton verran juoksua ja se riitti.

Tänää on kevyt päivä: 2:23/49,6/Avg97

7:00 fillarilla Palman keskustaan noin 45min pysu-reeniin. Mielenkiintosta sokkailua
vanhankaupungin kujilla turistikartta toisessa kädessä ja toinen käsi rystyset valkosena takajarrulla. Kukaan ei kuollut, kenenkään kalusto ei hajonnu ja osasin itekki pois. Loppuverkkana käytiin kattomassa joku linnotus-hieno oli. Siitä sitte rantakatua rauhallisesti rullaillen pois.

Huomenna on tääs yllätys nähdä ja kokea minkälaiset jalat ajohousujen lahkeisiin aamulla pujottaa. Kait se olis huomenna ajettava kaikki nousut, missä ei oo tulluy vielä käytyä. Ainakin Sòlleri ja Sa Calobra on agendalla. Onneks Sòllerista tulee junaki pois.

Tossa kuitenki eilinen reissu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti