keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Mallorca No More


Noniin.

Reissusta on selvitty ja palautuminen hoidettu alta pois. Kotimatka sujui ongelmitta ja kaikki kamatkin tuli perille. Kalustotappioksi jää ehkä yhdet irtohihat, jos ei löydy Jussin kassista. Eksoottisena matkustusmuotona kokeilin VR:ää välillä Kouvostoliitto-Jokikylä. Pendolino oli myöhässä enemmän kuin lentokoneet ja kadotettu opiskelija-identiteetti ei löytynyt vaunusta 12 paikalta 35.

Tehdään tässä nopea yhteenveto leiristä: Meno ja lähtöpäivinä vain lyhyet kakkosen lenkit, mutta joka tapauksessa 14 ajopäivää putkeen. Kouluarvosana puitteista 9+. Omalle
suorittamiselle 8,5. 14 päivää lenkkiä ilman suurempia rasitusvammoja ja sairastumisia ei ole kuitenkaan itsestäänselvyys näinä mykoplasmojen sun muiden keuhkoödeemojen riivaamina
aikoina. Mäkien nouseminen oli vaikeaa, mutta en tiedä oliko tänä vuonna jopa edellisiä vaikeampaa. Ruhon paino on kuitenkin samoissa huitteissa. Kontrolli säilyi kuitenkin aina mukana ja maksimisykettä ei ylitetty kertaakaan.

Totals:
59:02/1577,9km
Sisältää aamulenkkejä ~9kpl a15-17min.

Joensuussa on optimikelit harjoitteluun. Aamulla voi käydä teräshangilla hiihtämässä ja iltapäivällä jyystää maantietä. Liitteenä aamuinen hiihtoelämys.

-no eipä tuo kuva suostu tällä selaimella menemään tarpeeks isona perille. Palaan asiaan. Hyvä lenkki oli ilman kuvaaki.1 kommentti: