keskiviikko 17. helmikuuta 2010

1. Kvartaali

Globalisaation kourissa omaksun kvartaaliajattelun ja teen, vaikkakin hieman myöhässä, pikaisen analyysin ensimmäisen kvartaalin harjoittelusta. Vertailukohtana käytän edellisen kauden vastaavaa jaksoa.
Treenikauden alku on sujunut hyvin suunnitelmien mukaan. Määrää ei olla lähdetty haalimaan, mutta lajinomaisuuteen on panostettu. Määrillä ei olekaan tarkoitus mennä kuuhun, mutta pyöräilyfysiikka voisi kehittyä. Lajinomaiset harjoitteet sisältävät joka viikko myös jonkun asteisia tehoja.

Tot(h) 163:33->148:50 [-9%]
Lajinom.(h) 47:30-> 77:14 [+63%]

Vaikka Simon kanssa onkin meneillään jo perinteinen leikkisä reenikisa, HELLmikuu, on tarkoitus pitää järki päässä ja tehdä tasaisesti perustyötä. Toisaalta koutsin asettama 15h keskiarvotavote maaliskuun loppuun asti alkaa livetä, jos lenkit ei ala pitenemään radikaalisti. No tää viikko menee ainakin läpi perussapluunalla, joka antaa kymmenisen tuntia. Seuraavana viikkona on sitten leiri Kuopiossa ja alkuviikko olis myös tarkotus takoa niin että kipunat singahtelee. Viikko alkaa heti napakasti suoralla ergotestillä Tanhuvaarassa. Sykkeen nouseminen on suuren spekuloinnin kohteena.

ps. Nyt on sitten plakkarissa ensimmäinen aikuisten maailmanmestaruus. Oli kova, mutta hyvä reissu. Tiukkaa niilotusta, pari yötä tulilla ja pikataival umpiseen. Suurkiitos kuuluu joukkueen omalle hengenluojalle ja latukoneelle Eepolle. Lisäksi kiitos pojille, että myös totaalikieltäytyjä huolittiin myös mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti