keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Pakkasta sata astetta

Kaiken reissaamisen jälkeen fiilis on korkealla, kun ei tarvitse tulevana viikonloppuna matkustaa ühtään mihinkään. Voi suunnitella rauhallista lenkkeilyä Joensuun idyllisissä talvimaisemissa(jos pakkasta ei ole ihan 30 astetta). Komeen näköstä on joka tapauksessa vaikka ei pystyis kun kattelemaan olkkarin ikkunasta.
Portugalissa tuli käytyä. Kaikista kommelluksista huolimatta ihan mukava reissu. Reenattua tuli myös vähän. Oli mukava olla reissussa uusien naamojen kanssa. Ja kaakon miehillähän tuppaa aina löytymään sujuvasti yhteinen sävel. Enää pitää muistaa Finnairia fillarinostokuitilla. Valitettavast Damista ostettujen boksereiden kuitti tais hävitä matkalle. Yllätys oli muuten melkoinen kun mahduin M-koon housuihin! Ei ois ukko uskonu..
Äskön kulutin reineriä puolentoista tunnin verran ja alkaa pikkuhiljaa tuntua, että jalat on palautunu. Täytyy ruveta kehittelemään iskua puolentoista viikon päähän hisuilun SM-rintteihin. Sunnuntaina viivalle asettautuu kilpakumppaneiden kauhuksi Lappeenrannan Riennon dynamic-duo: Turkka&Mertanen. Simolla pitäis suksi liikahtaa aivan ennennäkemättömään tapaan, kun miehelle on uusimpien ja villeimpien spekulaatioiden mukaan kehittynyt lihaksisto. En usko ennen kun näen. Kyseessä voi ennemmin olla P90X:n yliannostuksen aiheuttama jänteiden ärsyyntyminen ja turpoaminen.

Mut hei, näkyy pelissä, niin ja playssä.
ps. Antaisitko näiden miesten rajata leimikkosi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti