sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Mallorca osa 2.


27.3.
4:57
130,7

Pidin pääni ja lähdin omille teilleni, vaikka Pekan ja Tuomon suunnittelema mäkilenkki kuulosti houkuttelevalta. Tavoitteena oli löytää uusi kappelinnousu ja kyllähän sinne löytyi reitti. Ei nyt varmaan ollut ihan yleisin suunta lähestyä nousua, kun sattui olemaan lopussa pari kilometriä hiekkatietä. Nousu itsessään oli loistava: (4,5km/6,3%). Vuodesta toiseen oon liikenteessä sellasilla välityksillä, että nousut kyllä nousee, mutta pk:lla pysyminen on hiinäjahiinä. Maltoin mieleni ja vedin rauhallisesti. Hotellille päin tullessa huomasi että alkumatkan ilmiömäinen kulku olikin ollut ilmeisesti melko navakka takatuuli, joka lopussa
jarrutti menoa tehokkaasti. Fornatlutxckista Porreresiin tuli reippaasti, kun veturiksi löytyi pari hurjaa VK-harjoitteen tekijää (ainakin uskottelen itselleni että tekivät VK:ta...). Matkaa ei oikein kerry, kun ajelee yksinään ja sokkailee välillä korttelirallia. Rantabulevardilla seisoin jo hetken mäkkärin(löytyi auki oleva) jonossa, mutta tunsin AP:n tuomitsevan ilmestyksen olkapäälläni ja ajoin kämpille ja tempaisin vähän jugurttia ja ituja.

Huomenna paikalle saapuu pääjoukko. Suunnittelin vähän että käyn aamupävällä nylkyttämässä kevyehkön intervalli/Vk harjoitteen. Sen jälkeen sitten kamojen siirto uuteen huoneeseen ja tuoreiden miesten kanssa vielä muutama tunteroinen iltapäivällä.

Ja kun tällä chromella ei jaksa taistella kuvien kans enää tähän aikaan illasta niin ne on nyt tossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti