tiistai 6. heinäkuuta 2010

This season I`ve been mostly...

Hei pitkästä aikaa. On ollut niin hektistä, ettei ole ehtinyt kirjoitella. Siitä osoituksena yksi alemman asteikon tutkinto hakusessa. No ei vaineskaan, yhtä saamatonta toimintaa kun aina ennenkin. Tässä nyt kisaennakko Portugalin MM-kisoihin joihin uljas joukkueemme (uusissa ajokamoissa!) suuntaa pejantaina.

Kerranki sattuu säiden jumalat hymyilemään ja Suomessa on kuumaa juuri sopivasti ennen MM-kisoihin lähtöä ja aklimatisoituminen on käynnissä toden teolla. No jos Portugalissa on nyt vielä 10 astetta kuumempaa, niin ei anneta sen häiritä.. Viime päivinä kevyitä lenkkejä päivän kuumimpaan aikaan. Edellisen viikonlopun WRE-kisoissa kaukaisessa Jämijärvessä oli havaittavissa, ettei kaikki toivo ole vielä heitetty varsineen kaivoon. Kuskin huomattavasta ylipainosta huolimatta polkupyöräily voisi olla kulkusellaan.

Kuinka tähän on päädytty? Tällä kaudella on reenattu tähän mennessä palttiarallaa 418h. Siihen sisältyy pyöräilyä noinnikästeen 5000km. Yllätyksekseni huomaan myös pitäneeni 25 lepopäivää. Olisiko alkukesän MC-kisoissa ollut kuitenkin huomattavissa pientä kehittymistä Keski-Eurooppalaisissa reitinvalinnoissa??

Huomenna tempaisen Iiksenportin tempon ja kausi alkaa olla kisojen jälkeen ylimenoa varten valmis. En tosin tiedä uskallanko vielä huomenna korkata tempohaalaria, joka on pyhitetty reeneihin joissa mies tietää olevansa lyönnissä.
Tämä oli tällä erää tässä. Alatunnisteena on huomautettava, että valmentajan laajentuvasta valmennusringistä johtuen MM-karkeloiden jälkeen reeni lyödään tappiin, että valmennusopimus ei ole katkolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti