sunnuntai 6. syyskuuta 2009

NetLintu-Anttila

Käytiin tarkastamassa Lintu-Antti Kuukkelilammella. Siellä kaveri vuoleskeli menemään kodan nurkassa. Lonkankoukistajat alkaa olla aika huonolla hapella. Mutta toisaalta ojentajiin on ladattu kestovoima koko ens talveks.
Kuva-arvoituksena tämän päivän lenkki. Arvaa päätepiste, voita palkinto.
Päivän soundräk:

Before The Dawn - My Darkness

2 kommenttia:

  1. Arvaukseni: Tämä päätepisteen erikoisuutena ovat oman panimon omat oluet ja alkoholijuomat. Suosittu pistäytymispaikka niin kullanhuuhtojien, kuin suunnistusWatussien keskuudessa. Kuohuvan tarpeessa voi oman morsmaikkunsa vaihtaa huurteiseen, sillä taitaapa tuossa paikassa käydä kulta myös maksuvälineenä! Elikkäs paikka on 1995 perustettu Saariselän panimo. Myös takominen sallittu.

    VastaaPoista
  2. Uskomatonta! Vastaus oli täydellisen oikein. Vaikka talon tumma olikin loppu, oli meininki liikaa "nuorten" "miesten" psyykeelle. Psyykeemme oli paloina, hajosimme paloiksi lattialle, tilanne ei ollut hallinnassamme , sarja rustoja ja hampaita karisee lattiaan, valuu luunsirua ikeniä eritteitä paloja päänahasata, pahoja hajuja leviää asuntoon, mutta kukaan ei kuule mitä vedetyn verhon takana tapahtuu, psyykeemme oli paloina lattialla.

    VastaaPoista