maanantai 20. kesäkuuta 2011

Long2

Tarjolla olis ollu vajaa kaks tuntia letkassa ajamista. Tein heti alussa omat ratkasut ja jättäydyin reitinvalinnalla pari minuuttia. Sen jälkeen saikin ajaa ihan omassa rauhassa toista tuntia. Alun letkassa joku veti liinat kiinni ja vedettiin kunnon ketjukolari. Sihtasin tarkkaan ja onnistuin törmäämään Samueliin hajottamatta mitään Scottista. Takana oli kuitenki joku amatööri joka ei osannut törmätä oikein. Takavaihtajan vaijerinkuoreen tuli 45asteen kulma ja kuoren pää katkes. Hirveellä tuurilla vaihtaja kuitenki toimi jotenkuten pienen säädön jälkeen. Myllyttelin virheen jälkeen omaa vauhtia ja toisella perhosella pääsin vähän porukoihin mukaan. Aivan lopussa oli vähän huonoa tuuria(oma ratkasu taas) ja sija olis voinu olla viitisen pykälää parempi. Kampesin jo Ruslanin ja Tobiaksen ohi, mutta suolla kikkaillessa letka veti kovan maan kautta ohi. Eniten korventaa että Juho livahti samalla edelle. PRKL.


Results

Viestiin ei näillä näytöillä avautunu paikkaa, mutta tienaan parikymppiä siivoomalla mökin. Tulokset ei ollu tällä reissulla kummosia, mutta ei ihmeitä voi odottaa kun edellinen kisastartti oli viime syksynä. Siihen nähden ok. Ja kunhan kaluston saa pelaamaan varmuudella, niin ei jalalla ihan kauheesti tule takkiin.

ps. OMA HENKILÖKOHTAINEN MIELIPITEENI ON ETTÄ KATSASTUSTEN JÄRJESTÄMINEN JUHANNUSVIIKONLOPPUNA ON TODELLA MAUTONTA.
Ei sillä että pitäis olla turpa täys päivätolkulla, mutta siinä menee vähän muidenkin juhannuksenvietot vituralleen. Ja mitenkähän monta kisailijaa Kuopiossa on kaikenkaikkiaan lähtöviivalla? Häh? Nyt järki käteen. Jukolan missaaminen MC:n takia oli oma valinta, mutta tässä menee putkeen juhannuski harakoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti